Kull 29 - født 26. november 2013


Mor

Far

 

 

Tuldahls Tourmaline "Kaisa"

NUCH Veagaardens Toller Kojac af Shama

Kojac

Flere bilder av far

 

November 2013:
Nå nærmer det seg for Kaisa og 17. november, etter utstillingen på Lillestrøm, blir hun med oss sørover. Valpene er venter omkring 25-26. november. Vi kommer og til å ta røntgen for å se hvor mange det er. Så det bliri spennende tider framover.
Oktober 2013
I juli begynte vi å tenke på kull på Kaisa, hun blir jo 4 år i slutten av januar og det begynte å haste litt. Men først måttte vi ta endel dnatester for å se hvor hun lå der. Imidlertid må Kaisa ha hørt oss snakke om valper, for før vi visste ordet av det hadde hun fått løpetid. I og med at blodprøven til Optigen ble forsinket i posten hadde vi ingen sjangs å få svaret før paring og dermed måtte vi se etter en hann med PRA A. I og med at far til Kaisa var CEA A og mors testsvar kom i tide, visste vi hun var CEA A.
Det ble mange telefoner fram og tilbake og vi endte på Karmøy med Veagaardens Toller Kojac av Shama. En flott og stødig gutt som vi er veldig glad vi fikk lov å bruke. Oppi det hele viste det seg at Kaisa gikk opp i en rakettfart og vi hadde aldri rukket fram i tide om det hadde blitt Finland som og var et alternativ. Vi fikk en paring i siste liten og det er nå bekreftet at Kaisa er drektig.
Etterhvert har og testresultatene ramlet inn, Kaisa viste seg å være PRA A, så dermed er det en A/A kombinasjon. Hun var og CEA A og normal på JADD testen. Så bedre kunne det ikke bli. Både Kaisa og Kojac er A på hoftene, index er hhv. 110,1 and 104,4. Kaisa er og albuerøntget til A.
Kaisa har vært stilt et par ganger i høst med CK og 2 x exc. som resultat.

Det ligger mere info om Kojac på hjemmesiden til Veagaardens Toller.
26. november 2013:
En enkel og ukomplisert fødsel som varte i 2,5 time, resulterte i 6 flotte valper, 3 hanner og 3 tisper. Vekt fra 320 til 400 gr.
Alle har hvitt bliss, noen mere enn andre, en har litt hvitt i brystet, de andre 5 har mye, men det er bare en med hvit haletipp. Alt vel, Kaisa er rolig og kjempeflink med de små.

Klikk her for å se kullsiden

Klikk her for å se flere bilder av kull 29


Lauvstuas Karo Tour De Jac

Lauvstuas Kasiko Tour De Jac

Lauvstuas Kvick Tour De Jac

Lauvstuas Kava Tour De Jac

Lauvstuas Ki Chili Tour De Jac

Lauvstuas Kasimko Tour De Jac

 

Pedigree

NUCH Veagaardens Toller Kojac av Shama

NUCH Red Toller's Shadow

NUCH NV-00 Red-Toller's Boomer

Red-Tollers Patricia

NORD JV-06 Red-Toller`s
Fashion Madikken

NUCH NV-02 Red-Tollers Mercury Jaxx

Red-Toller's Seebee

Tuldahls Tourmaline

Int. CH, Fin CH, NORD UCH Lauvstuas Bluestar Shanty

Littlerivers Bluenose Sailor

NUCH NVCH Lauvstuas Karmenzita

Happy Trail`s Frieda Jenten

Happy Trail's Commander Douglas

River Duck\s Unika Desti

Tilbake