NORD UCH NUCH SU(u)CH DKCH
Sunlit Tifa Emmastars
"Tifa"

November 2013:
Det går et år mellom hver oppdatering på enkelte hunder, men som vel de fleste vet fikk Tifa hele 10 valper 1. desember 2012. De nærmer seg nå året og det har gått bare fint med de. Hele kullet er svært aktivt, tildels litt i meste laget, men de har og et utrolig herlig temperament, glade og tillitsfulle hunder som vi gleder oss til å se videre.
Ellers har Tifa vært i det store utland siden sist, nærmere bestemt Sverige og Danmark og hovet inn både cert, Cacib og championater. Så nå er hun NORD UCH.
Vi planlegger et nytt kull på Tifa til sommeren 2014, da regner vi og med at noen av første kullet er røntget.

Oktober 2012
:
Tiden har flydd avgårde og med den "sjeldne oppdateringen" på hjemmesiden har det blitt dårlig med info om denne flotte damen. Tifa nærmer seg 3 år, hun har vært stilt endel ganger og mangler NKK certet for sitt championat. Med 4 x res, cert har det vært nære på.
På årets Tollerfestival vant hun tollingprøven med en 1. premie og vant klassen. På årets Tollarspecial i Sverige gikk hun hen og ble 3. beste hund på WT, i konkurranse med over 100 hunder.
Tifa er er snill og herlig jente og lever et aktivt liv hos Tina.
Tiden er nå kommet for hennes første kull og på ultralyden i går ble det bekreftet at hun er drektig. Se mere info under kull 27. Valpene er ventet ca 30. november.

Januar 2010:
En aktiv liten tollerfrøken er havnet på Mesnali hos Tina. Hun er fra første kullet etter Star og har 7 søsken. Nå holder hun på å lage vei i vellinga på Mesnali, regner med både katter og stakkars Hector får gjennomgå for tiden.
I mars debuterer hun på sitt første valpeshow og det blir utrolig spennende å følge Tifa videre i livet. Navnet hennes er forøvrig islandsk og betyr skravlende dame, hva nå det kan føre til får tiden vise.

Tifa's Personalia

Født: 02.11.2009

 

Foreldre

Far:
SU(u)CH DKCH JEUW-09 JWW-09 Lauvstuas Exclusive Star Fox

Mor:
Sunlit Emma Miramacs

Oppdr. Sunlit kennel

Eier: Kennel Lauvstua
Forvert: Tina Edvardsen, Mesnali

Helse

HD: B

AD: A

Øyne: 23.08.12 UA

PRA: B

CEA:

Høyde: 46

Vekt: 19

Meritter
BIR valp 4-6 mnd , 2 x cert, 4 x res. Cert, Res. cabit, BIR/BIM
Cert i Sverige og Danmark
1. pr. uoff Tollingprøve og vinner av klassen
Nr. 3 av over 100 hunder på WT på årets Tollarspecial
2011 kåret til beste jakthund på Lagkampen, i 2012 beste tollinghund

Kull

Kull 27

Stamtavle

Tilbake