Kull 22 - født 17.03.2010


MOR:

FAR:

Kk-Disco Dancing Queen "Disco"

Tollerbays Great Elliot "Mortti"

Disco

Mortti

Flere bilder av Mortti

4. januar 2010:
Vi hadde ventet i lengre tid på at Disco skulle komme i løp og når det endelig skjedde gikk alt i hurtigtogfart.
Vi hadde spurt om å få bruke Mortti, men ikke fått det helt avklart når løpetiden kom. Heldigvis fikk vi bruke denne flotte hannen og avgårde til Finland bar det etter hvert. Vi tok første blodprøven på tirsdag 12. januar, da var hun på 8. døgnet, men disse Zamanthalinjene er kjent for å være raske. Og fort gikk det. Disco var allerede på 7 og torsdags morgen var vi på tur til Stockholm, om kvelden tok vi ferga til Finland og fredags ettermiddag fikk vi første paringen, så ble det ny paring på lørdag og deretter bar det til Helsinki for besøk hos andre tollervenner. Søndag kveld var vi på tur tilbake med ferga fra Åbo og etter en liten snarvisitt i Uppsala på mandag morgen, bar det hjemover. Forhåpentligvis med en bunt med valper i bagasjen...

Det ligger mere informasjon om Morti under kennel Tollerbays i Finland, under Great kullet.

17. februar 2010:
Nå er det snart 5 uker siden paring på Disco, vi er ikke sikre om hun er drektig, men visse tegn tyder på det.
17. mars 2010:
Og drektig var hun, Disco var ikke så drøy og tre dager før fødsel ble det tippet 5 eller 6 valper. Natt til syttende falt temperaturen og ut på dagen skjønte vi det nærmet seg. Imidlertid var hun roen selv og når Kjell ringte og sa vannet var gått, var det nesten overraskende ut fra oppførselen. Men ting var på gang og 1 time etterpå var første valpen født. Det var en flott jente med hvitt bliss og litt hvitt på halen. Deretter gikk det i full fart og etter 1,5 timer var det født 5 valper, 4 jenter og 1 gutt. Alt gikk veldig fint og Disco var kjempeflink. En av tispene har en liten hvit nakkeflekk, mens hannen har for mye hvitt på hodet og bakover. De er ganske mørke, noe som og var ventet ut fra foreldrene. Vekten var fra 340 til 450 gram, svært jevne med andre ord.
20. februar 2010:
Idag var jeg på ny barselsvisitt, Disco hadde stresset og gravd endel på fredag, men idag var hun rolig igjen. Valpene hadde lagt godt på seg og var nå fra 500 og 560 gram, alt vel i valpekassa.


 

Klikk her for å se flere bilder av kull 22

Lauvstuas Money Disella

Lauvstuas Madicken Disella

Lauvstuas Miko Disell

 

Stamtavle:

Tollerbay Great Elliot

INT.CH EUW03 JWW-02
Axaluca of Great Pleasure

CANCH LUCCH PLCH
Picsou Des Delieuses

VDHCH DCH NLCH LUXCH
Xplosions of Great Pleasure

FIN VCH Tollerbay Jade Mirage

Willo-B's Jade Bear

FINVCH FINCH River Duck's Nanea

Kk-Disco Dancing Queen

Lowland Fox Fergus

Tinnunculus

Tolling Cheekeye Bertha

NUCH Lauvstuas Snowdrop Zairah

DKCH Shaggy Tollers Zilver Zimba

NORD UCH WW-08 SV-09 NSVCH Lauvstuas Zamantha Fox

Tilbake