Kull 19 - født 18.01.2009


MOR:

FAR:

Foxy Pollyanna Ayr "Polly"

Shaggy Tollers Dancing O'Connor "Mister"

Polly

Mister

Flere bilder av Mister


Juli 2008:
Så er tiden kommet til planlegging av Pollys andre kull. Vi har lenge tenkt å bruke Mister på henne, men forrige løpetid kom så ubeleilig at vi valgte å vente til neste. Det blir mest trolig før jul en gang.
Informasjon om foreldrene ligger på disses sider, likeså er det oppdaterte sider fra Pollys første kull og litt bilder fra Misters første kull, under avkom.
I og med at begge foreldrene er DNA A vil det bli en ren A kombinasjon. Begge foreldrene er A på hofter, Mister også A på albuer, Polly ikke røntget.
Mere info når det nærmer seg løpetid.
November 2008:
Så har Polly fått løpetid og etter diverse blodprøver ble hun inseminert 18. og 19. november. Pga at Mister holder til i Bodø, valgte vi å inseminere istedet for å ta den lange turen nordover på denne tiden av året. Sjangsene er jo noe mindre for et bra resultat, men nå får vi bare krysse fingrer og tær og håpe dette gir resultat.
17. desember 2008:
Idag var vi iveg og fikk tatt ultralyd på Polly og visst var der liv, veterinæren mente å se 5, erfaringsmessig kommer det flere. Uansett er det valper på gang og fødsel blir omkring 20. januar.
18. januar 2009:
Etter å ha tatt røntgen mente veterinæren det var 4 valper, men ut på dagen den 18. viste det seg å bare være 3, fordelt på 1 tispe og 2 hanner. Alt gikk vel og det var tre store krabater som kom til verden, de veide 360, 390 og 420 gram og det var hann 2 som var størst. Hann nr. 1 er den med mest hvitt, de andre to har hvite labber, eller er de ganske mørke. Nå blir det spennende å følge disse i tiden framover, tre valper er jo bare for et kosekull å regne.

 

Klikk her for å se flere bilder av kull 19

 

Stamtavle:

NUCH SU(u)CH Shaggy Tollers Dancing O'Connor

NORD UCH Andelokkerens Røde Oskar

KBHV98 UVV 98 EUV99 DKCH KBHV01 NUCH Shaggy Tollers Great Gizmo

Tueholt Red Rhapsody in Blue

Littlerivers Dancing Queen

Littlerivers Delhaven Dancer

Beinnbhreaghs Double Cross

Foxy Pollyanna Ayr

SVCH Duck Tails Lagaz af Sigil

LP1 DKCH VDH HyFlyer's Invincible Max

Flottatjärns Der Kalix

NUCH Lauvstuas Julie Fox

NUCH NV-95-96
Sunlit James Junior

NUCH Anya Acadia Ayr

Tilbake