JWW-10 Lauvstuas Zeeme Stardust
"Zeeme"

Aug 2010:
Zeeme har nå blitt 19 mnd og resultatene har virkelig begynt å komme.
På Jubileumsutstillingen i Oslo i mai ble hun beste juniortispe med CK begge dagene, hun ble BIR jr og 3. BIS jr første dagen, men andre dagen var det broren Storm som ble BIR jr og Zeeme BIM.
Hun ble forøvrige 3. og 4. beste tispe også.
På mandagen stilte hun på WT og gjorde en flott jobb ut fra treningsgrunnlaget. Det hun ikke kunne og ble trekt for, var ingen overrakselse.
I juni stilte hun på World Dog Show i Danmark, det var hele 18 jr. tisper påmeldt, 15 stilte og jamen vant hun ikke der også.
Så nå kan frøkena stille med ny og fersk tittel.
I juli var det den Svenske Tollarspecialen som sto for tur, pelsen var begynt å rase, men det holdt til en plassering som nr. 3 i konkurranse med 25 juniortisper.
Zeeme stilte og på WT og gjorde mye bra, dessverre fikk hun null på vannapporteringene, hun var for lett i rompa og stakk, men 58 poeng på 4 poster er ikke å kimse av.
Flott jobbet Zeeme og Mariann!
I og med Zeeme nå er ute av pels blir det ingen utstillinger nå utover høsten, men hun er meldt på unghundmesterskapet i jakt i begynnelsen av september. Med en mengde danske jaktlabber påmeldt får en ta det som trening og prøveerfaring.

Fortsettelse følger

 

Zeeme's Personalia

Født: 26.12.08

 

Foreldre:

Far:
Am.ch SU(u)CH Pikkinokka's Ziggy Stardust

Mor:
Blueberry Sweet Zorika

Oppdretter: Kennel Lauvstua

Eier: Kennel Lauvstua
Forvert: Mariann Kårikstad, Søgne

Helse:

HD:

 

Øyne

PRA: A

CEA:

H:

W:

Meritter: BIR valp, HP, CK, JWW-10
53 og 58 poeng WT

Litters

 

Pedigree

Back