Take A Chance On Combi
"Chance"

Juli 2002:
I 1997 fikk Anya sitt andre kull og vi holdt igjen en tispe, Lauvstuas Janis Joplin. Dessverre fikk Janis, som den eneste i kullet HD, og avl var dermed utelukket. Etter hvert ble to av søstrene NUCH og også de andre tispene var friske og greie. Så tanken om en tispevalp etter Julie Fox begynte å ta form. Men der var det bare å smøre seg med tålmodighet. I Julies første kull ble det født to valper, en tispe og en hann, men dessverre mistet de tispa. Så der satt vi og lurte, hva gjør vi nå...
Det ble tilslutt bestemt at Sunlit og Lauvstuas kennel gikk inn på et felleseie om valpen og han ble så satt ut på en foravtale. Det var usikkert om Julie skulle ha flere valper, det viste seg også at dette ble siste kullet etter hans far Kevin. Chance har jo samme far som Kazita, noe vi ikke så som noen bakdel, samtidig er mor hans halvsøster til Kazita.
Januar 2004:
Chance er nå blitt 20 mnd og begynner å ta form. Han er herlig på temperament, aktiv, snill, ikke hannhundaggressiv, elsker folk og unger i særdeleshet.
Vi håper det kan bli noe mer trening på han nå til våren, da vi mener det bor mye i han på brukssiden.
Chance ble HD røntget til A, han kommer og til å blir DNA-testet, og må være A eller B.
Chance har så langt vært på få utstillinger da vi har ment han har trengt tid. Han har blitt BIR valp og på Tollerfestivalen 2003 ble han 1. JK, 2. JKK.
November 2006:
I 2004 ble Chance stilt 5 ganger og med beste resultat 2. VK m/CK og andre beste hann.
Vi hadde planer om både flere utstillinger og trening for han, men i januar 2005 flyttet forvertene til Fredrikstad og det ble vanskeligere å holde kontakten.
Men Chance har det bra, fortsatt er han en omgjengelig og trivelig hann. Vi skulle gjerne ha brukt han i avl, men for øyeblikket er slektskapet til tispene alt for nært. Forhåpentligvis blir det en mulighet senere.
Vi kommer til å prøve og få stilt han noe i 2007, han har utviklet seg svært bra og det er på tide å ta han frem igjen.
Mai 2008:
I og med at Chance var flyttet til Arendal igjen, ble det til at vi tok han med til Haslemoen i pinsehelgen og stilte han på utstillingen der. Det gikk så bra at han vant åpen klasse med CK og ble totalt 4. beste hann. Ikke dårlig etter 4 års utstillingsstopp.
Juni 2008:

Ting skjer her i livet og med samlivsbrudd i familien, må vi nå finne et nytt hjem for Chance. Han er i første omgang flyttet til Sunlit kennel hvor han bare kom, så og sa ok, her kan jeg godt være. Han er bare utrolig, den gutten.
Juli 2009:
Chance holder fremdeles til på Sunlit kennel, men vi er åpne for andre løsninger. Han elsker jo folk og skulle hatt en familie bare for seg selv. Imidlertid har han det bra og siden sist har han blitt pappa til 6 valper. I februar ble det født et kull hos Toller Delights kennel i Danmark. Det ble noen flotte og kraftige valper som vi håper og få sett igjen. Har og masse bilder av de, det kommer etter hvert.

Chance's Personalia

Født: 12.05.02

Foreldre

Far:
NUCH Sunlit Kevin Mc Tawish

Mor:
NUCH Lauvstuas Julie Fox

Oppdretter: Ole Bulien

Eier: Kennel Lauvstua og kennel Sunlit

Helse

HD: A

 

Øyne: UA

PRA: B

CEA:

Høyde: 48 cm

Vekt: 20 kg

Meritter: CK, 2. BHK

Avkom

Stamtavle

Tilbake