JWW-08 EUJW-08 SV-10 SU(u)CH DKCH
Lauvstuas Exclusive Star Fox
"Star"

19. april 2007:
Kl. 0530 på morgenen så Star dagens lys, han var sprell levende og alt gikk bare fint. Imidlertid visste vi det var en valp til og da det gikk to timer uten at den kom dro vi til veterinærer for hjelp. Alt ble gjort for å berge den andre valpen, men det gikk dessverre galt. Det var og en nydelig, fulltegnet hann.
Så dermed ble Star enebarn, men pga at vi hadde Pollys valper fikk han likevel en aktiv og normal oppvekst. Fra han var 4 uker var han mye sammen med de andre valpene og deltok på lik linje med de etter hvert. Zamantha forlangte å ha han for seg selv med jevne mellomrom og jeg har aldri sett ei tispe kose seg verre med en valp. Han fikk lov til å patte sin mor til han dro og da var han vel 8 uker. Det var svært tungt å la han dra, men med 6 hunder i huset fra før, hadde vi ikke noe valg.
Det er en nydelig valp på alle måter, aktiv, men samtidig rolig. Svært spontan på vilt når vi prøvde det og i tillegg brukte han nesen så vi bare sto og måpte.
Nå er han på plass hos Agildes kennel i Motala og han og Zarina har tydeligvis funnet hverandre. De er jo halvsøsken og Zarina var og en svært aktiv frøken som ung.
Vi gledes oss virkelig til å følge denne gutten videre, det blir svært spennende.
Oktober 2007:
Star nærmer seg nå 6 mnd og vi begynner så smått å se hva det blir av han. Han har svært stor apporteringslyst og stress er totalt fraværende. Litt uvanlig kombinasjon til toller å være, så vi er svært spent på fortsettelsen der. Han har prøvd sine første spor, noe som ikke voldte noen problemer og i slutten av oktober skal han på sitt første valpeshow.
Februar 2008:
Så ble det både jul og nyttår før Star var de første utstillingene, men så har det til gjengjeld gått så det uler. Han har både fått CK og Cert og blitt 2. beste hann.
Juli 2008:
Nå har Star blitt 14 mnd og har vært på to utstillingen i forbindelse med årets happening i Stockholm, World Winner show.
Star ble beste juniorhann begge dagene og fikk tittelen JWW-08.
Juli 2009:
I april ble Star 2 år og nå i juni ble han stilt igjen og fikk dermed det siste certet og ble SU(u)CH. Han er også blitt HD og albuerøntget med B på hofter og 0/0 på albuer som resultat.
Det har vært veldig mange forespørsler om å bruke han i avl, men foreløpig ønsker vi å se hva han gir på et par kull, så får tiden vise hva han bør brukes på. Første paringen finner trolig sted nå i høst.
Vi hadde besøk av han ei uke nå i juli og han er en ordentlig godgutt. Ører og ansikt skal sjekkes og pusses og han ligger som en liten ball i fanget og skal kose. Fikk tatt en god del bilder av han nå denne uka, se under hans galleri.
Nov. 2010:
Så er første kullet etter Star født, det ble 4 tisper og 4 hanner.
Juli 2010:
Denne våren ble Star Svensk Vinner 2010 og på Tolalrspecialen nå i juli ble han beste hann og BIM, kun slått av sin mor Zamantha.
Star er nå paret med nok en tispe og kullet blir her på LauvstuaStar's Personalia

Født: 19.04.07

Hann

Foreldre

Far:
BIS GR U/SKC/INT'L SKC/CKC U-CD
Chesagrove's Star Gazer, CD, CGC

Mor:
NORD UCH NSVCH WW-09 SV-09
Lauvstuas Zamantha Fox

Oppdretter: Kennel Lauvstua

Eiere: Agildes kennel og kennel Lauvstua

Helse

HD: B

0/0

Øyne:

PRA: A (foreldre A

CEA: A

Høyde: 50 cm

Vekt:

Meritter: BIR valp, BIR/BIM, CK, Cert, JWW-08, BIM jr. EUJW-08, SU(u)CH), DKCH, SV-10,
BIM Tollarspecialen 2010

Avkom

Stamtavle

Tilbake