NVCH
Disco Dancing Queen
"Disco"

Mai 2007:
Det var med stor spenning vi ventet på Zairahs første kull, om det skulle bli tisper i det hele tatt. Og det ble det, hele 5 tisper og 2 hanner ble født og dermed ble det bestemt at vi skulle ha en av tispene. Når de var 6 uker var vi iveg og kikket på de og valget var ikke lett. Imidlertid landet vi til slutt på søte Disco.
Hun blir satt ut på et sameie, men skal holde til bare 1 km fra oss og det skal bli utrolig moro å følge henne videre.
April 2009:
Tiden har gått og Disco nærmer seg 2 år. Hun er røntget og DNA testet og med det utrolige resultatet: Alt ble A.
Hun er en frisk og aktiv tispe, herlig på temperament, hun trenes på spor og apportering, noe som så langt har gitt 3 x 1. premie på spor. Hun har ikke startet på jaktprøver enda, men var med på lagkampen i fjor høst. Vi hadde tenkt å ta henne med til Pinsearrangementet og stille henne både på tollingprøven og WT, men pga NM i spor i midten av august, ble det litt omprioritering på den saken. Nå jobbes det for fullt med å prøve å få henne kvalifisert der i stedet. Kryss fingrene da!
I og med at hun har sporpremieringene klar for championatet. må hun og stilles etter fylte to år, mest trolig reiser vi til Moss og tar dobbeltutstillignen der i slutten av juli. Spennende tider for ei herlig jente.
Juli 2009:
Disco ble stilt på dobbelutstillingen i Moss, fikk sine premieringer og ble NVCH. Hun ble og kvalifisert til NM i spor og gikk den prøven i august, dessverre til 0. Men hun var ikke alene om det.
Januar 2010:
Vi har ventet en stund på Discos løpetid, hadde den kommet tidlig i høst hadde vi ventet til våren med å pare henne. I og med at løpetiden ikke kom før i nyttårshelgen ble det bestemt at det blir kull på henne nå i vinter. Hun blir jo 3 år i midten av mai og det er en fin alder for det første kullet.
Mars 2010:
Discos første kull ble født i midten av mars, kull nr. 22.
May 2011:
Discvos andre kull er nå i kommingen, kull nr. 25, valpene ventes ca 22. april.

Disco's Personalia

Født: 15.05.07

 

Foreldre

Far:
Lowland Fox Fergus

Mor:
Lauvstuas Snowdrop Zairah

Oppdr. Kjerstin Kjæve, Oslo

Eier: Kennel Lauvstua og Kjell Erklev, Kristiansand

Helse

HD: A

AD: A

Øyne: UA

PRA: A

CEA: A

Høyde: 44 cm

Vekt:

Meritter
3. BIS valp, 1. AUK m/HP, 1. AK
Blodspor:
2 x 1. premie, 1 x 1. premie m/HP og prøvens 2. beste hund. NVCH
Jakt:
Godkjent kvalifiseringsprøve

Kull:

Kull 22, kull 25

Stamtavle

Tilbake