Alcara Taika Pippi
"Pippi"

Januar 2007:
Nå har vi vært på Finnskogen og hentet ei lita jente på 8 uker. Hun er utrolig søt, men vet også hva hun vil. På søndag kveld var hun allerede på plass hos forvertene Geir og Elisabeth. Med bryllup på lørdag og valp på søndag, går det fort i svingene for de....
Mere info etter hvert.
Mai 2007:
Pippi er nå blitt 6 mnd og ble stilt for første gang på Tollerfestivalen på Gavelstad i klasse 6-9 mnd. Hun var alene tispe i klassen, men det som var spennende var hvordan hun ville oppføre seg i ringen. Det gikk imidlertid som en drøm, den aktive og glade jenta tar det meste på strak arm. Vi traff og to av brødrene, bilder kommer etterhvert.
August 2007:
Pippi skulle ha vært med på Tollerspecialen til Sverige, men topp løpetid akkurat de dagene satte en stopper for det. Men hun ble stilt på dobbelutstilling i Agder med svært godt resultat. Så vidt fylt 9 mnd fikk hun CK første dagen og HP dagen etter, begge dagene plassert som 3. BIS junior. Pippi er svært godt bygd med en god front og gode bakbensvinklinger, men hun er noe i tynneste laget enda og trenger og tid på å utvikle seg. Hun har et herlig temerament, er omgjengelig og grei.
Utover høsten røytet hun ned og det har vært stillstans i utstillingsringen for en periode.
Mai 2008:
På avd. Agders utstilling vant Pippi unghund m/HP, dagen etter på NKK ble det på nytt vinner av unghundklassen, denne dagen m/CK.
Juli 2009:
Pippi har kun vært på en utstilling i år, men det har vært labert for alle våre hunder, vi har så langt kun stilt i Kr.sand og i Sarpsborg. Pippi har dessuten 3 x CK allerede og er nå helt utav pels.
Vi har planer om å pare Pippi i høst, men det blir ikke lett å finne hann. Som bærer av både PRA og CEA vokser ikke partnerne på trær. Av den grunn har vi og tenkt å bare ha ett kull på henne.
Pippi er ellers ei herlig jente og vi kommer tilbake med info.

Pippi's Personalia

Født: 21.11.06

 

Foreldre:

Far:
Lauvstuas Pele' Taikapoika

Mor:
NUCH NV-04, NV-05 Sangfuglens Caramell

Oppdretter: Marina Olberg

Eier: Kennel Lauvstua

Forvert: Geir Willy Haugen, Kr.sand

Helse

HD: A

AD: A

Øyne:

PRA: A eller B

CEA:

Høyde: 44 cm

Vekt:

Meritter
BIM valp, 2 x HP, 3 x CK, BIR junior, 3. BIS junior

Kull

 

Stamtavle

Back