Kull 28 - født 1. august 2013


Mor

Far

 

 

Lauvstuas Maya Foxdancer

NORD UCH Agildes Fast Like The Wind "Hektor"

Flere bilder av far

 

Juni 2013:
Etter mye om og men landet vi på Hektor til Maya, heldigvis var Tina og enig i det. Paring fant sted i begynnelsen av juni, med to helt uerfarne hunder var vi redd for problemer, men det gikk forbausende bra. Med progestronprøver i bakhånd er en og litt tryggere. Ultralyd 4 uker senere viste flere småtroll. Fakta om Maya står på hennes side, Hektor er PRA B, fri på hofter og albuer, norsk og svensk utstillingschampion, 3. premie fra BK jakt, 1. premie i klasse 1 lydighet, godkjent redningshund klasse B vinter og ikke minst ble han godkjent i mai som narkohund i politiet. En flott gutt som vi gleder oss til å se resulterer etter.
22. juli 2013:
Maya vokser og gror og i kveld kjører vi inn til Oslo for å hene henne til Sørlandet, kullet blir født her på Lauvstua. Vi kommer trolig til å røntge Maya når hun kommer hit, da vet vi litt mer hva vi kan forvente av antall valper. Valpene er ventet ca. 1. august.
1. august 2013:
På torsdag 1. august var både Tina og Morten på plass for å være med på fødsel, det ble mere dramatikk enn ønskelig da vi hadde problemer med å få ut første valpen. Kunne se ut som morkaka stengte , dessverre sprakk den og til slutt med resultat at en nydelig tispevalp døde. De andre kom ut i full fart og en noe stresset Morten uttalte: Jeg har da ikke meldt meg på denne aktionserien. Men alt gikk nå bra med de tre siste og resultatet ble 2 tisper og en hann. Maya taklet alt med stoisk ro og ligger nå fornøyd i kassa med sine små.

 

Klikk her for å se kullsiden

Klikk her for å se flere bilder av kull 28


Lauvstuas Hamilo Fast N`Foxy

Lauvstuas Hektra Fast N`Foxy

Lauvstuas Hitra Fast N`Foxy

 

 

Stamtavle:

NUCH Agildes Fast Like The Wind

CIB BCH LUXCH Fireheart Jelle's Darwin

Fireheart Dalton Joe

FINCH FV-02 Fireheart Isn't It Inez

CIE SV-12 DKV-12 EUW-08 SU(u)CH DKCH SVCH LP1 Agildes Dreamquill

Int.CH ESTCH FINCH Nitric Duck Is My Drug

CIE NORD UCH FINCH NSVCH Lauvstuas Snowwhite Zarina

Lauvstuas Maya Foxdancer

NUCH SU(u)CH DKCH NORD UCH Shaggy Toller's Dancing O'Connor

DKCH SU(u)CH
Andelokkerens Røde Oskar

Littleriver's Dancing Queen

Foxy Pollyanna Ayr

SVCH Duck Tails Lagaz af Sigil

NUCH Lauvstuas Julie Fox

Tilbake