Kull 20 - født 05.10.2009


MOR:

FAR:

Alcara Taika Pippi

 

 

 

Flere bilder av Jack


Juli 2009:
I forrige uke var jeg i kontakt med Pippis forverter og pratet litt om kullplanene. I og med at hun er nedrøytet regnet vi med det enda varte et par måneder før løpetid og det var og et alternativ å vente til neste løpetid. Men her skjer det fort i svingene, Pippi fikk løpetid i går og alarmen er gått. Foreløpig er alt under planlegging, men det er godt mulig vi parer henne nå, mere info kommer.
5. august 2009:
Og paring har det blitt. Takket være fantastiske venner har vi klart å få dette til, men med Pippi som ikke er rabisvaksinert og fulle ferger fra Finland, har det vært både mye jobb og flaks oppi det hele. Når så hundene etter 5 min. bekjentskap finner ut at de godt kan pare, ja, hva mere kan vi forlange.
Jack er PRA/CEA normal, Pippi er bærer, begge har A hofter og albuer. De er begge to herlige på temperament og det blir rett og slett kjempespennende det hele.
Så nå er det å vente i spenning i 4 uker framover....
2. sept. 2009:
Siden sist har Jack være på 4 utstillinger i Sverige, det førte til 3 x cert, 2 x BIR og dermed ble han SU(u)CH i en fei. Gratulerer. Bilder på Koppertrollets kennel.
Idag var vi iveg og tok ultralyd, til å begynne med så det mørkt ut, men Pippi lå så urolig. Idet hun kom opp og fikk stå ble det enklere, og jo, da, der var det 4-5 blåser. Vanskelig å si hvor mange det kan bli til slutt, men valper var det iallefall. Fødsel regner vi med ca. 4. oktober 2009.
5. sept. 2009:
Så var tiden kommet og det ble 5 valper, alle hanner. Fødsel og det hele gikk uten problemer og det er noen store krabater som er kommet til verden. De veide fra 380 til 430 gr, alle har mye hvitt, en av hannene har litt mye på ene forbenet, kanskje noe som faren Jack. Vi var jo redd for adskillig mere og er på grensa til det som tåles, men synes de hvite tegningene er så fine på tollerne, så her fikk vi full uttelling. Det hadde ikke skadet med ei jente eller to heller, men den bestillingen gikk ikke inn.

 

Klikk her for å se flere bilder av kull 20

Lauvstuas Jamie Fox Taikapoika

Lauvstuas Jasper Fox Taikapoika

Lauvstuas Jimmi Fox Taikapoika

 

Stamtavle:

Nitric Fox Approved

DCH VDS CH BDSG-05
Atago The Spirit of Heyoka

DJCH VDH CH DCH
Pinoccio of Pedpine

Zoethehope of Great Pleasure

FINCH DKCH SU(u)CH NORDV-06 SV-06 SV-07 NUCH
Ankinova Thasha

SU(u)CH JV-99 NORDV-99 SV-99 SV-01 Aindow's Charlie

Drøgstas Merete

Alcara Taika Pippi

Lauvstuas Pele' Taikapoika

Fin UCH Norwart Peleus

NUCH Anya Acadia Ayr

NUCH NV-04-05
Sangfuglens Caramell

NUCH
Max Meker

Jenwill's Penny Lane

Tilbake