Kull 17 - født 22. januar 2008


MOR:

FAR:

Lauvstuas Malin Karisma "Malin"

Kanadickens Danish Hot Spice "Spice"

Malin

Spice

Flere bilder av Spice

November 2007:
Etter endel fram og tilbake ble det sommeren 2007 bestemt at vi skulle parre Malin en gang til og valget falt denne gangen på Kanadickens Danish Hot Spice. En hann vi har sett flere ganger, både i Sverige og Danmark og som jeg for en god stund siden spurte om å få bruke med tiden. Han er en rolig og utrolig flott hann og med tanke på viltre Malin passer han svært godt temperamentsmessig.
Malin fikk løpetid nå i november og første blodprøven ble tatt 15. november med under 1 som resultat. Vi regnet dermed å ha god tid og ny prøve ble tatt tirsdag 20.11. Vi fikk ikke resultatet før onsdag kl. 17.00 og den viste hele 21 på verdi. Da må en si det ble bråttom, vi rakk fergen fra Kr.sand kl. 19.15 samme kveld og kl. 05.00 neste morgen var vi i Tyskland. En halvtime etterpå var første parring unnagjort, så vi rakk det akkurat. Vi gjorde et nytt forsøk neste morgen, men da var det allerede for sent, så det ble med den ene parringen. Men vi har iallefall truffet på tiden og har håp om at det blir valper.
De vil i så fall bli født ca. 22. januar 2008. Vi kommer til å ta ultralyd rett før jul og kommer tilbake med mere informasjon da.
Desember 2007:
Det ble tatt ultralyd rett før jul, men dessverre var Malin tom. Malin har ingen problemer og er frisk og fin, Spice har bevist at han kan avle valper, så alt skulle ligge til rette. Men dessverre hender det at tispene går tom og det er ikke lett å vite hva som er grunnen.
Spice var en utrolig herlig hann som jeg håper å kunne bruke, men for øyeblikket er det ikke bestemt om vi skal prøve en gang til med Malin.
3. januar 2008:
Første nyttårsdag fikk jeg en telefon om at Malin hadde lagt på seg, hadde fått patter og hadde til og med stjålet mat fra bordet. Noe som aldri hadde skjedd tidligere. Mistanken ble vakt og i dag ble det tatt ny ultralyd. Nesten ikke til å tro, men Malin er definitivt drektig. Veterinærene mente og det var et normalt kull på størrelse, men vi får se om vi røntger en av de siste dagene. Så det var ikke rart den jenta var sulten. Valpene ventes ca 22. januar.
18. januar 2008:
Jo, da jenta er definitivt drektig. Vi hentet henne idag og kjørte til veterinærene etterpå for røntgen. Hun har for det første økt veldig i omfang i løpet av de siste 9 dagene og i tillegg så vi tydelig 6 valper på bildene. Det var litt fram og tilbake med nr. 7, men vi mener det skal være 6. Ikke dårliig fra null til 6 valper. Vi regner med de kommer mandag/tirsdag.
22. januar 2008:
Og valpene ble født tirsdag 22. januar, 2 tisper og 4 hanner. En periode var jeg sikker på det var 3 tisper og 3 hanner, men å sjekke samme valpen to ganger blir litt feil, så det skjedde et kjønnskifte i løpet av natten og ene tispa forsvant. Hm.
Valpen er svært jevne og lå på 330 gram pluss minus, ingen var overtegnet, to har bittesmå striper med hvitt i panna, de andre fire noe mere. På grunn av omstendighetene vil vi ta med Surprise i navnet. Så langt er alt vel med både mor og barn.

Klikk her for å se flere bilder av kull 17

Lauvstuas Spike Surprise

Stamtavle:

Dt.CH VDH/Club, ClubW. 05/06/07, SU(u)CH WT, BHP (DRC/VDH)
Dummy A
Kanadickens Danish Hot Spice

Happy Trails Commandor Douglas

Lyonhouse Andrew

Drøgstas Alley-Cat

SU(u)CH
Kanadickens Coco Chanel

Foxy Farm's Tatur of Butch

Kanadickens Andante Con Eleganza

Lauvstuas Malin Karisma

LP 1 DKCH VDH HyFlyer's Invincible Max

CH Harbourlights Rip Tide CD

HyFlyer's Foxy Roxanne

NUCH NSVCH Lauvstuas Karmenzita

NUCH Sunlit Kevin Mc Tawish

NUCH Anya Acadia Ayr

Tilbake