Kull 15 - født 19.04.2007


FAR:

MOR:

Chesagrove's Star Gazer "Star"

Lauvstuas Zamantha Fox "Zamantha"

Star

Zamantha

Flere bilder av Star

Sommeren 2006 bestemte vi oss for å gå for planen om å inseminere Zamantha med den importerte spermen etter amerikanske Chesagrove's Star Gazer. Da hadde alllerede Riverbreeze kennel i Sverige gjort et mislykket forsøk og det var med spenning vi gikk i gang. Utover i august ble det klart at heller ikke vi lyktes med dette. I oktober ble Zamantha 7 år og vi bestemte oss for å gjøre et siste forsøk, det gjaldt både for Zamantha og spermen sin del. I forkant av andre forsøk ble det tatt kontakt med andre som har lyktes med frossen sæd, der fikk vi høre at vi burde være så nærme en verdi på 60 som mulig. Etter diverse blodprøver ble hun inseminert på en verdi mellom 55 og 60 og så var det bare å vente og håpe. Veterinæren var svært skeptisk i og med to mislykkede forsøk, men nå fikk det briste eller bære. Etter 28 dager ble det tatt ultralyd og under over alle under, Zamantha er drektig. Det ser ikke ut til å bli noe stort kull, veterinæren så to helt tydelig. Så nå er det å vente i spenning på hva det blir, men bare det at det blir valper, er nesten ikke til å tro. Vi regner med fødsel ca. 16. april.

Både Zamantha og Star er DnA-testet til A (normal). Star har både champion, jakt og lydighetstitler.

Valpene ble født 19/4-07, det var to hanner, men det ble komplikasjoner under fødselen og kun den ene overlevde. Han er derimot i full vigør, veide 300 gram ved fødsel og nå, vel 2 døgn etterpå er han kommet opp i 400 gram. Han kommer til å bli kalt Star, det er en nydelig, fulltegnet, mørk hann og så langt ser alt bra ut. Det ligger mere informasjon under Dagbok fra 20/4 og 21/4-07. For øyeblikket får vi ikke lagt ut bilder på hjemmesiden, men det kommer opp bilder under Dagbok i dagene framover.

Tiden har gått og det har tatt sin tid å få opp hjemmesiden, men endelig er alt ok. Star har blitt stor gutt, i morgen er han 8 uker og til helgen reiser han til sitt nye hjem.

Klikk her for å se flere bilder av kull 15!

Lauvstuas Exclusive Star Fox

Stamtavle:

BIS GR U/SKC/INT'L SKC/CKC U-CD
Chesagrove's Star Gazer
CD, CGC

CH Littleriver's Yellowrose CD

Sport of Littleriver

Tess of Littleriver

Danbury's Rose of Chesagrove CD

Cinnstar's Johnny Walker Red

Aspen Gold's Southern Rose

NORD UCH NSVCH
Lauvstuas Zamantha Fox

SU(u)CH Fairchilds Qurage

Jalna's Zealous Zephyr

Drøgsta's Mio på Fairchild

NUCH NSVCH
Lauvstuas Karmenzita

NUCH
Sunlit Kevin Mc Tawish

NUCH Anya Acadia Ayr

Tilbake