NJV-12 Lauvstuas Tia Winterstar
"Tia"

Januar 2015:
Så nærmer det seg paring og kull på Tia. Vi venter løpetid i mars/april og da skal hun pares med Myrock`s Simeon Stone "Nyyrikki". Se info på Rus N Riv kennel i Sverige.
N
ovember 2013:
Tia nærmer seg nå 2 år og har gjort mye i sitt unge liv. Vi fikk testet henne for PRA nå i høst, dessverre kom hun ut med B, men det er til å leve med. Det er alltid spennende med forverter, hvor aktive de blir med hundene og resultater de oppnår. Når det gjelder Tia kunne vi ikke vært heldigere, flotte resultater har ramlet inn både tidt og ofte og det har vært veldig moro å følge "radarparet" Nå er det alder og et par cert som mangler for hennes utstillingschampionat, men hun har utviklet seg fint siste halvåret, noe resultatet fra Dogs4All nå i november og viste. Tia ble 3. beste tispe med res. cert og det var hele 92 tollere påmeldt. Hun har og fått med seg en tittel underveis, i fjor på Dogs4All ble hun beste juniortispe og fikk tittelen NJV-12.
Hun gikk to BK prøver nå i høst med en 2. og 1. premie som resultat. Også i lydighet har det gått veldig bra, allerede i høst hadde hun opprykk til klasse 3 klart.
Nå er det kun øyenlysing som står igjen av tester, men det blir ikke noe kull på henne før til neste høst. Da har vi og tid til å finne den optimale matchen til denne flotte jenta. Tia har og et herlig temperament, omgjengelig og grei mot både to og firbeinte.

Tia's Personalia

Født: 23.12.2011

 

Foreldre

Far:
CH Katyra`s Winter Silas CD

Mor:
JWW-08 NUCH NV-09 Lauvstuas Bella Vie Copper Countess

Oppdr. Kennel Lauvstua

Eier: Kennel Lauvstua
Forvert: Tone Nybakken Ottersen, Hamar

Helse

HD: B

AD: A

Øyne:

PRA: B

CEA: A

Buff

Fri

JADD

Trolig Normal

Høyde:

Vekt:

Meritter:
Utstilling:
Exc. CK, 2 x cert, 6 x Res. cert,
Norsk juniorvinner 2012,
BTK 3 NV-2013
Lydighet:
Opprykk klasse 3
Jakt:
1. premie BK NRK`s jaktprøver.

Kull


Stamtavle

Tilbake